Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                               Αιγάλεω 4/2/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
     Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής  κατανοώντας την ανάγκη, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά , τις αξίες μας, αλλά και την πολιτιστική μας ταυτότητα και θέλοντας να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση προχώρα σε κάποιες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες.
     Δημιουργήσαμε αρχικά την Κινηματογραφική Λέσχη της Β΄ΕΛΜΕ με σκοπό να προβάλλουμε σε σταθερή βάση κάποιες αξιόλογες ταινίες και ντοκιμαντέρ Ελλήνων αλλά και ξένων δημιουργών. Οι ταινίες προγραμματίζουμε να προβάλλονται τις ημέρες Πέμπτη ή Κυριακή απόγευμα.
     Για να αποτίσουμε ένα ελάχιστο φόρο τιμής στον Θ. Αγγελόπουλο, τον εξαίρετο και πολυβραβευμένο Έλληνα σκηνοθέτη, που πριν από ένα περίπου χρόνο έχασε άδικα τη ζωή του, ξεκινάμε τις προβολές με την ταινία του:
               "Ταξίδι στα Κύθηρα"
Σε μουσική της Ελένης Καραΐνδρου και με ερμηνεία από τους ταλαντούχους ηθοποιούς: Μάνος Κατράκη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλο, Μαίρη Χρονοπούλου, Δώρα Βολανάκη.
Βραβεία: Βραβείο σεναρίου και Βραβείο Fipresci στο Φεστιβάλ Καννών. Κρατικό βραβείο καλύτερης ταινίας, σεναρίου, Α' ανδρικού ρόλου (Μάνος Κατράκης), Α' γυναικείου ρόλου (Ντόρα Βολανάκη), σκηνογραφίας. Βραβείο Κριτικών στο Φεστιβάλ Ρίο ντε Τζανέιρο.
Τοποθεσία: Ελλάδα 1984  Διάρκεια: 137’
     Η ταινία θα προβληθεί στο αμφιθέατρο του 9ου Γυμνασίου Αιγάλεω την Κυριακή 10 Φλεβάρη 2013 και ώρα 7.00μμ.
Είσοδος: Ελεύθερη.
     Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες  να συνταξιδέψουμε σε ένα μαγευτικό κινηματογραφικό ταξίδι.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ


Ο Πρόεδρος

Κορδής Νεκτάριος




Ο Γεν. Γραμματέας

  Σταθόπουλος Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου